Roofvis Event Gouda 2022

Roofvis Event Gouda Zaterdag 7 mei 2022 van 10u00 tot 17u00.
26
apr

Roofvis Event Gouda

7 mei 2022

Na drie jaar afwezigheid keert het Roofvis Event Gouda terug! En wel op zaterdag 7 mei 2022 van 10u00 tot 17u00 op de vertrouwde locatie. De Speeltuin Julianasluis aan het Ankerpad 2 te Gouda.

De Afdeling VWP Gouda organiseert deze 5e editie van het Roofvis Event Gouda voor vissers, organisaties en bedrijven die het roofvissen nauw aan het hart staat en op deze dag naar hartenlust informatie en ervaringen uit kunnen wisselen.

Er zijn onder andere workshops, talloze demo’s, lezingen van Joris (visreis.nl) en Dirk Jan Boom over het vissen op snoekbaars. Er is ook een heuse tweedehands markt met een grote hoeveelheid boeken van onder meer Jan Schreiner, Bertus Rozemeier, Kees Ketting, Nico Boer en Jan Eggers en we sluiten de dag af met een tombola.

U kunt de nieuwste hengels testen, met een bellyboat of trapkano het water op en kijken hoe een compleet uitgeruste visboot bevalt.

Een bezoekje brengen aan het Roofvis Event Gouda is uiteraard gratis.

Aanwezig zijn onder andere: Hengelsportvereniging GHV Groene Hart, Visreis.nl, Hengelsport Peter de Kock, Floatmaster, Roofvisweb.nl, Ocean’s Eleven, Smartlures, BOA’s, Boat Innovation, BFT shop, Savage Gear, Spinmad, OMG, John van Gameren, Zeevissport (B), Vliegvissers GHV Groene Hart, Trapkano, autodaktenten.be, Jordy en Johan van Loo (team Rozemeyer), De Reddingsbrigade, Bellyboten, visgids Daan Verbruggen (onder voorbehoud).

Wilt u meer informatie over het Roofvis Event, deelnemen als exposant of uw tweedehands visspullen verkopen? Neem dan contact op via roofvissengouda@ghvgroenehart.nl

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...