Nieuws

van GHV - Groene Hart
12
apr

Samen in actie voor de Voedselbank

april 2024

Doe mee met onze actie voor Voedselbank Haaglanden
Vanaf deze maand start de actie van onze vereniging voor Voedselbank Haaglanden. Tot eind april zamelen wij geld in voor de voedselbank. Van de Voedselbank Haaglanden hebben wij een boodschappenlijst ontvangen van levensmiddelen en producten waaraan een te kort is. Met uw hulp kunnen wij deze producten aanschaffen voor de voedselbank. Juist nu kunnen zij een steuntje in de rug gebruiken. Daarnaast organiseren wij begin juni een leuke visles voor kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Een leuke kijk- en doe-dag waarin zij kennismaken met de onderwaternatuur en wellicht hun nieuwe vriendjes ontmoeten waarmee zij eropuit kunnen trekken. Helpt u mee? Via de donatielink onderaan dit bericht vragen wij u om uw bijdrage!

Waarom doen wij mee?
Deze actie is een landelijke actie waar verschillende sportverenigingen aan meedoen. Het is voor onze vereniging een mooie kans om te laten zien dat sportvissers en de hengelsportvereniging midden in de samenleving staan. Dat betekent ook dat wij hulp bieden aan mensen in onze regio die een steuntje in de rug nodig hebben. Sportvissers zijn vaak minder zichtbaar, maar in aantal zijn wij de grootste vereniging in bijna alle gemeenten. Ondanks dat wij elkaar binnen de vereniging niet vaak zien, hopen wij met deze actie het gevoel van onderlinge verbondenheid te versterken.

Uw bijdrage
U doet toch mee met ons? Alle kleine beetjes helpen!
Via de donatielink (QR-code) hieronder kunt u uw bijdrage aan ons overmaken. Met de verzamelde bijdragen, schaffen wij de noodzakelijke producten aan en brengen dit naar het distributiecentrum van Voedselbank Haaglanden. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van het verloop van de actie!

Vissen en contributie
Een groeiend aantal mensen in onze regio heeft onvoldoende geld om te kunnen sporten. Om deelname aan sport en cultuur toch mogelijk te maken hebben de meeste gemeenten mogelijkheden voor financiële ondersteuning.  In Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg is dit de Ooievaarspas en in Zoetermeer is dit bijvoorbeeld de Zoetermeerpas. Onze vereniging is aangesloten bij zowel de Ooievaarspas en als de Zoetermeerpas. Voor kinderen betekent dit dat hun contributie voor sport en cultuur voor 100% wordt vergoed, voor volwassenen is dit gemiddeld 50%. Wilt u hier meer over weten, klik dan hier. Als vereniging vinden wij het belangrijk dat iedereen welkom is en de mogelijkheid heeft om zijn passie te kunnen uitoefenen!

Je kunt hier rechtstreeks doneren door de onderstaande QR-code te scannen, of door daaronder te klikken op DONATIELINK. Er wordt dan een betaalverzoek aangemaakt waarbij u zelf het gewenste bedrag kunt invullen.

NB: De QR-code werkt niet bij de meeste buitenlandse banken; indien je een buitenlandse rekening gebruikt, kun je het beste rechtstreeks overmaken aan het hieronder aangegeven rekeningnummer (IBAN).

DONATIELINK

U kunt ook een bedrag overmaken op rekeningnummer NL35 INGB 0000 4156 17 t.n.v. Hengelsportvereniging GHV Groene Hart onder vermelding van ‘donatie voedselbank‘.
Wij zijn u heel dankbaar voor uw donatie en gaan daar mooie producten voor de voedselbank voor aanschaffen!

Meer info over de Voedselbank Haaglanden.
Meer info over de Ooievaarspas en Zoetermeerpas.

Deze actie wordt mede ondersteund door:

Afbeelding met tekst, Lettertype, geel, Graphics

Automatisch gegenereerde beschrijving

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...