Nieuws

van GHV - Groene Hart
18
sep

Vliegvissen op de Berenkuil

23 oktober 2022

Na een overweldigende eerste keer wordt 23 oktober de BERENKUIL voor de tweede keer omgedoopt tot de OOIEVAARSPLAS. De hele plas is afgehuurd. Bellyboten, vlotvissen, vanaf de steigers en oevers vissen, het kan allemaal. We starten om 9:00 uur en het duurt tot 18:00 uur. Als we net zoveel vangen als dat we de vorige keer aan aanbeten hebben gehad, wordt het een wild gebeuren.

Hoewel groot, kent de plas ook zijn beperkingen. Er zijn drie vlotten voor zes personen en er kunnen 12 bellyboten op de plas. Het is dus belangrijk dat je op voorhand INSCHRIJFT en aangeeft hoe je wilt vissen. Dan kijken wij hoe één en ander ingepast kan worden. Het kan dus zijn dat er tijdens de dag
gewisseld moet worden zodat een ieder op zijn favoriete manier kan vissen.

De eigen bijdrage is € 20.  Lunch doen we gezamenlijk op 1 van de steigers rond 12:30 uur. We kijken nog even of we een broodje warme worst kunnen regelen. Zorg zelf voor koffie en eventueel wat eten.

Inschrijven doe je via een mailtje naar vliegvissen@ghvgroenehart.nl. Spreek onderling af wie met wie meerijdt scheelt toch weer wat benzine.

Tight lines

Het bestuur

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...